Ziva to go, Palma de Mallorca

Mallorca viste seg å være svært veganvennlig. Dersom du planlegger en reise dit, titt gjerne innom mallorcavegan.com for gode tips. Ellers er happycow.net alltid en god guide for veganere og vegetarianere på reisefot.

about_us Bilde lånt fra Ziva to go

Ziva to go er både butikk og cafe, fokusert på raw food med lokale, økologiske råvarer, 100 % plantebasert. Cafeen er i gangavstand fra gamlebyen, og ligger rett ved mathallen i Santa Catalina. Denne er verdt et besøk i seg selv, også der har de en del vegan mat.

Jeg spiste en supergod sandwich med rå, vegansk smørepålegg, samt salat, spirer, og diverse friske grønnsaker.

IMG_2261

De tilbyr et stort utvalg nypressede juicer og smoothier

IMG_2263

Og sist, men ikke minst, en ting man sjelden blir bortskjemt med som veganer: ostekake! Den smakte utsøkt, kan absolutt anbefales!

IMG_2265

Jeg hadde ikke mange dager i Palma, men fikk også inn et middagsbesøk hos Bon LLoc sentralt i gamlebyen. En veldig god restaurant med både rawfood og mer tradisjonell mat. På dagtid serverer de vegan og vegetarisk lunsj, på kvelden er restauranten helvegan.Vi var et følge med både veganere og omnivore, hvor alle var enige om at maten var svært god. Mer informasjon om Bon Lloc finnes på deres hjemmesider, her.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s